crema antirid de ochi - An Overview

Wiki Article

Cosmetice naturale pentru tenDermato-cosmetice pentru tenCosmetice de lux pentru tenCosmetice profesionale pentru tenCosmetice vegane pentru ten

Cosmetice naturaleCosmetice bio și organiceCosmetice veganeCosmetice solareCosmetice pentru copiiCosmetice coreeneCosmetice de luxCosmetice profesionaleDermato-cosmetice

Daca cearcanele tale au un part de vanataie, pielea este prea subtire si se intrevad vasele de sange. Dupa varsta de twenty five de ani, femeile incep sa piarda din grasimi si masa musculara iar adanciturile devin din ce in ce mai pronuntate.

Advertăugând produsul în coș veți lua la cunoștință că acest produs este destinat numai pentru uz profesional.

Accesați conținutul Parteneri on the web Găsiți un magazin Probleme de piele Fiecare suggestion de piele are propriile sale nevoi. Selectați problema treatment vă preocupă și obțineți sfaturile dermatologice și soluțiile de îngrijire potrivite.

De aceea, gelurile oferă o hidratare foarte bună fileără a lăsa pe piele un filtru uleios. Ele sunt recomandate persoanelor cu 10 gras, pentru un complete mat treatment nu încarcă tenul.  

Aproape am terminat... Trebuie să vă verifyăm adresa de electronic mail. Pentru a completa procesul de abonare la newsletter vă rugăm să dați click pe url-ul din emailul pe care tocmai vi l-am trimis.

vezi toateÎngrijirea în perioada de sarcină și după naștereÎngrijirea pielii copiluluiSomnul copiilorAlimentarea copilului

Crema de ochi cu orez negru si bakuchiol, 20ml Black Rice Bakuchiol Eye Cream este o crema de ochi ce contine bakuchiol si extract de orez negru ce imbunatateste aspectul zonei primeste mai multe informatii din jurul ochilor.

Aproape am terminat... Trebuie să vă verifyăm adresa de e mail. Pentru a completa procesul de abonare la e-newsletter vă rugăm să dați click on pe link-ul din emailul pe care tocmai vi l-am trimis.

Soare Protecția solară pentru copii Vară, soare, distracție la plajă cu protecția potrivită. Citește mai mult

Corp Momentul tău de relaxare cu three măști do it on your own Oferă-ți timp și relaxează-te, petrece cât mai mult timp cu tine și ia o pauză de la stresul zilnic pentru a-ți păstra trupul și mintea sănătoasă. Citește mai mult

Crema antirid cu efect de lifting de la Aslavital îți va encounter pielea să se simtă mai tânără și mai sănătoasa încă de la prima utilizare. Complexul de gatuline şi argilă conferă cremei proprietăţi unice antirid, în timp ce acidul ferulic asociat cu vitaminele A şi E stimulează producția de  elastină şi colagen, crescând elasticitatea pielii și prevenind acţiunea distructivă a radiaţiilor UV.

Datorită complexului de peptide, aminoacizi, acid hialuronic și probiotice, serul de la The Everyday ajută la reducerea liniilor good și a ridurilor, la creșterea hidratării și la estomparea petelor pigmentare, oferind tenului un part mult mai luminos și plin de vitalitate.

Report this wiki page